top of page

Adkomstsystemer

FASADE ADKOMSTSYSTEMER

 

Vi produserer og leverer komplette adkomstsystemer type Koltek®. Produktene omfatter monorail, braketter, løpekatter, stiger, plattformer, tak-maskiner / tak-vogner, daviter, fallsikring og mer. Det meste av produktene består av anodisert sjøvannsbestandig aluminium som vi kan levere i naturlig farge eller eloksert i et utvalgt fargespekter.

Produktene kan også pulver-lakkeres i hvilke farger som måtte ønskes.

 

Vi i Koltek® er spesialister på å skreddersy løsninger som passer perfekt til ditt prosjekt, hvor arkitektur er høyt respektert og sterkt i fokus når vi designer et tilkomstsystem til prosjektet. Ofte er skinnesystemet en del av arkitekturen og designes slik at det setter et positivt preg på fasaden, men i andre tilfeller er det naturlig å skjule systemet på taket for å ikke forstyrre utseende.

 

Alle våre produkter er konstruert med sikkerheten som høyeste prioritet. Dette gjelder både materialvalg, komponentsammensetning, kontroll under produksjon og ikke minst, krav til bruker-opplæring og vedlikehold.

INTERNASIONALT ANERKJENTE PRODUKTER

 

Koltek med kontorer og produksjon i Rakkestad, er en internasjonal kjent leverandør av tilkomstanlegg. Vi utvikler, produserer og markedsfører slike systemer for alle typer bygg, broer og marine installasjoner. Produktene har vært i markedet i over 30 år og inngår i flere tusen installasjoner fordelt på mer enn 40 land.

Koltek® system installert:

SYSTEMER

ADKOMST SYSTEMER FOR SKIP OG PLATTFORMER


Å oppnå tilkomst til alle fasader til et skip eller en plattform kan by på en utfordring når nødvendig inspeksjon eller vedlikehold må gjøres. Koltek® tilbyr et monorail basert adkomst system som er kostnadseffektiv og fleksibelt.


Koltek® systemer kan tilpasses nesten alle adkomst situasjoner. Alt du trenger er steder å montere braketter. I høye bygninger er det samme systemet brukt for tilgang til vertikale fasader, hjørner og å komme under mønet på et tak. Det brukes også til tilkomst av vedlikeholds personell og inspektører på undersiden av en plattform til havs eller inne i en oljetank.

 

Det anbefales å legge planer for adgangssystem på et tidlig stadium av et prosjekt. Dette vil spare utbyggere for mulige problemer senere og spare kostnader.

 

Med Koltek® Access Systems installert på plattformen eller skipet ditt taper du ikke tid eller penger på stillas. Rigging og ned-rigging av våre plattformer tar bare noen få minutter.

Statoil skip Aasgard

Statoil valgte Koltek® system for adgang til flamme-tårnet på Åsgard A oljeproduksjonsskip. Det 80-meter lange monorail systemet bærer en bmu-kurv som gir enkel tilgang for rensing av munnstykket på flamme-tårnet. Det er mer kostnadseffektivt enn å bruke et helikopter, og mer effektiv enn stillas.

Please reload

DESIGN & KONSULENTERING

Strategi for fallsikring, vedlikehold og renhold er noe som alle bygningene trenger i større eller mindre grad. Etter lang erfaring ser vi at undervurdering av disse behovene i planleggingsfasen skjer ofte. Og når dette er tilfelle vil det være vanskeligere å finne løsninger slik at kostnadseffektiviteten og den visuelle aksepten er tilstrekkelig når behovet åpenbarer seg videre i prosessen.

 

Sammen kan vi finne løsninger og systemer i før- prosjektfasen, slik at eiere og brukere oppnår et optimalt resultat. Kontakt våre ingeniører og de vil hjelpe deg å oppnå best mulig resultat.

Kontakt en av våre ingeniører for en hyggelig og uforpliktene samtale;
Sebastian Sopel

Teknisk leder

Tel: +47 906 56 345

Mail: sebastian.sopel(a)koltek.no

bottom of page