top of page

HVORFOR VELGE KOLTEK?

Produksjon

 

Produksjonen av adkomstsystemene våre er gjort både av utvalgte underleverandører og i vårt produksjonsanlegg i Rakkestad, Norge. Dette gir oss en fleksibel produksjon med god og pålitelig kapasitet. Vi utfører inspeksjon av produksjonsprosesser og sluttkontroll både hos våre underleverandører og i våre egne lokaler.

 

 

Ansatte

 

Våre ansatte er i hovedsak teknisk utdannet personell som er involvert i design, salg og prosjektledelse. I verkstedet setter vi sammen og tester våre produkter før leveranse. Monterings og service teamet tar seg av installasjoner og service i Norge og gir støtte til våre forhandlere rundt om i verden.

Produkter

 

KOLTEK® har utviklet et kostnadseffektivt adkomstsystem hvor hovedelementene er patentert. Prefabrikkerte deler er transportert direkte til byggeplassen for å spare kostnader.

 

Sikkert arbeid, installasjons kvikkhet og produktivitet er tre viktige faktorer våre dyktige medarbeidere vurderer når utforming av et system gjøres.

 

Våre hovedprodukter er aluminiums-skinner, manuelle og elektriske løpekatter, plattformer, tak maskiner, fallsikring og stiger. Produktene er enkle å installere og justere, hvor fleksibilitet og kvalitet naturlig er i fokus.

Kvalitet

 

Omfattende testing utføres slik at utstyr og løsninger vi leverer oppleves med god kvalitet. Vi tror enkelhet definerer kvalitet og det er derfor våre kunder bekrefter våre løsninger som svært brukervennlige. Med riktig tenkemåte, dyktige medarbeidere og lang erfaring, leverer vi førsteklasses kvalitet. Med våre systemer, har installasjon og vedlikehold aldri vært enklere!

bottom of page